Art by Lønfeldt

Kunstner Michael Lønfeldt Michael Lønfeldt - kunstner og designer Jeg finder inspiration til mine farverige abstrakte malerier mange forskellige steder. Ikke mindst i naturen på rejser og ture rundt i det danske land. Idéerne opstår ofte ved et blik jeg får af et specifikt scenarie med former eller farvekombinationer jeg ser. Det er vigtigt for mig, at den abstrakte kunst jeg laver pirrer til nysgerrigheden. Og drager betragteren, så vedkommende igen og igen finder nye detaljer i kunstværket. Derfor prøver jeg altid at få masser af små fine detaljer, dybde, kontraster og flotte farver med mange nuancer med i mine værker. Udover malerierne så bruger jeg også min kunst og mine designs i andre produkter. Det sker blandt andet i lærredstryk, sengetøj, tøj til damer og herrer og pyntepuder. Desuden tilbyder jeg andre virksomheder der gerne vil anvende mine designs i deres produkter muligheden for at erhverve rettighederne til det.